torstai 3. marraskuuta 2016

Mammabloggaajasta hyvinvointibloggaajaksi

Kirjoitan perhelifestyleblogia osoitteessa www.mammamiia.fi. Aloitin bloggaamisen vuonna 2013, kun tulin ensimmäistä kertaa raskaaksi. Blogi alkoi siis alunperin vain raskausblogina, jossa kerroin lähinnä raskausjuttuja.  Blogi laajeni pikkuhiljaa Lifestyleblogiksi ja siellä on käsitelty lähestulkoon kaikenlaisia aiheita. 

Nyt kuitenkin halusin painottaa enemmän terveyden ja hyvinvoinnin puolelle, joten perustin erillisen blogin näitä asioita varten. 



Vähän kuin uusi alku, joten tervetuloa kaikki uudet ja vanhat lukijat. 

Olen Miia, 27 vuotias nainen. Käyn salilla nelisen kertaa viikossa ja elän semiterveellistä elämää, johon kuuluu kyllä herkuttelukin. Tavoitteena on lihaskasvu ja rasvaprosentin pienentäminen.  En aio fitnesskisoihin, vaan haluan treenata omaksi ilokseni ja kroppani hyväksi, joten tästä blogista on turha odottaa tulevan fitnesskisoihin valmistautuvan blogia. 

Salilla treenataan kovaa ja tässä blogissa tullaan näkemään niin treenivinkkejä kuin ruokavinkkejäkin mukaan luettuna ihan perus kuulumisia liittyen hyvinvointiin ja terveyteen. 

Vanhasta blogistani löytyy FitmamaAlaMiia projektini, jossa seurataan matkaani takaisin kuntoon lasten syntymisen jälkeen.  Alla muutoskuva tilanteesta.   Tästä lähtien jatkan päivitystä tässä blogissa, mutta voit käydä kurkkaamassa koko matkani yllä olevasta linkistä.

Seuraa myös

Instagram
Facebook


Kuopuksen ristiäisissä 2015 ja nyt 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)